Low Carb Greek Yogurt Blueberry Muffins
A delicious LOW CARB muffin recipe made with almond flour, yogurt, and a few other pantry staples!
Ingredients
• 4 eggs
• 1/2 cup plain greek yogurt
• 1 teaspoon vanilla extract
• 3 cups almond flour
• 2/3 cup Swerve sweetener
• 1 tablespoon baking powder
• 1+ cups fresh blueberries
Bake in a 375° F oven on one of the lower racks for 20-25 minutes or until the muffins are golden brown and firm to the touch.
'빵 만들기 > 아몬드가루로 빵 만들기 (No 밀가루)' 카테고리의 다른 글
아몬드 가루로 만드는 레몬맛 요거트 "파이" (0) | 2025.04.13 |
---|---|
베이글 (NO 이스트 NO 설탕 NO 밀가루) (0) | 2025.04.13 |
아몬드 가루로 만드는 오렌지 "케이크" (0) | 2025.04.04 |
아몬드가루로 만드는 "요거트 베이글" (0) | 2025.03.28 |
아몬드 가루로 만든 고소한 "파운드 케이크" | 당근 (0) | 2025.03.26 |