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빵 만들기/아몬드가루로 빵 만들기 (No 밀가루)

레몬 글레이즈 케이크

by 품덕고상 2025. 4. 16.

 

 
  • How to:
  1. Preheat the oven to 350° and grease a 9×13 baking pan.
  2. In a bowl beat the eggs and mix in the cake mix, lemon pudding, oil and water until well combined.
  3. Pour the batter in the pan and bake for 30 to 35 minutes.
  4. While the cake is baking, prepare the glaze. Mix the powdered sugar, lemon juice and water until well combined.
  5. Once baked, poke holes in the cake with a wooden spoon and pour the glaze over it.
  • 계란 3개를 사용하는 경우
  • 케이크 재료 : 1 box yellow cake mix, 1 small box instant lemon pudding mix (3.4 oz), ⅔ cup vegetable oil, 3 large eggs, ⅔ cup water, 1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon lemon zest
  • 레몬 글레이즈 재료 : 슈가 파우더 2컵, 실온 무염버터 2큰술, 휘핑크림 또는 물 2큰술, 레몬즙  ¼컵, 레몬 제스트 1꼬집
  • 계란 4개를 사용하는 경우
  • 케이크 재료 : 1 box yellow cake mix, 1 small box instant lemon pudding mix (3.4 oz), ¾ cup cup vegetable oil, 4 large eggs, ¾ cup cup water, 1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon lemon zest
  • 레몬 글레이즈 재료 : 슈가 파우더 2컵, 실온 무염버터 2큰술, 휘핑크림 또는 물 2큰술, 레몬즙 ⅓ 컵, 레몬 제스트 1꼬집