- How to:
- Preheat the oven to 350° and grease a 9×13 baking pan.
- In a bowl beat the eggs and mix in the cake mix, lemon pudding, oil and water until well combined.
- Pour the batter in the pan and bake for 30 to 35 minutes.
- While the cake is baking, prepare the glaze. Mix the powdered sugar, lemon juice and water until well combined.
- Once baked, poke holes in the cake with a wooden spoon and pour the glaze over it.
- 계란 3개를 사용하는 경우
- 케이크 재료 : 1 box yellow cake mix, 1 small box instant lemon pudding mix (3.4 oz), ⅔ cup vegetable oil, 3 large eggs, ⅔ cup water, 1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon lemon zest
- 레몬 글레이즈 재료 : 슈가 파우더 2컵, 실온 무염버터 2큰술, 휘핑크림 또는 물 2큰술, 레몬즙 ¼컵, 레몬 제스트 1꼬집
- 계란 4개를 사용하는 경우
- 케이크 재료 : 1 box yellow cake mix, 1 small box instant lemon pudding mix (3.4 oz), ¾ cup cup vegetable oil, 4 large eggs, ¾ cup cup water, 1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon lemon zest
- 레몬 글레이즈 재료 : 슈가 파우더 2컵, 실온 무염버터 2큰술, 휘핑크림 또는 물 2큰술, 레몬즙 ⅓ 컵, 레몬 제스트 1꼬집
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